Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çalık, Hakkari'de şehit düşen Uzman Çavuş Ömer Şenel'in Abana ilçesindeki babaevine taziye ziyaretinde bulundu.

        Beraberinde İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan ile şehidin Yüksel Mahallesi'nde ikamet eden baba ocağını ziyaret eden Yıldırım ile Çalık, şehidin annesi Emine Şenel'e başsağlığı diledi.

        Ziyarette Kuran-ı Kerim okundu. Şenel ailesinin yakınları ve komşuları da şehidin babaevine taziye ziyaretinde bulunuyor.

        Şehit Uzman Çavuş Şenel'in Isparta'daki komando birliğinde askeri eğitimini aldığı ve ilk görev yeri Bolu'dan bir süre önce şehit düştüğü Hakkari'deki birliğine atandığı öğrenildi.

        Evin 3 çocuğundan en küçüğü olan 23 yaşındaki Şenel, Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün bölgesinde yol güvenliğini sağlayan güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler