Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - İstanbul'da faaliyet gösteren Taşköprü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TAŞ-DER), Hanönü ilçesindeki Şehit Faruk Karagöz Yatılı Bölge Okulu'nda eğitim öğrenim gören 120 öğrenciye kırtasiye yardımında bulunuldu.

        TAŞ-DER Başkanı Halil Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kırtasiye yardımlarının yönetim kurulu üyelerinin katkılarıyla gerçekleştiğini söyledi.

        Hanönü Şehit Faruk Karagöz Yatılı Bölge Okul Müdürü Ufuk Yaman'ın okuldaki eksikleri ve öğrencilerin ihtiyaçlarını bildirdiğini belirten Korkmaz, "Biz de dernek olarak kendi imkanlarımızla temin ettiğimiz kırtasiye malzemelerini İstanbul'dan Hanönü ilçesine getirip yetkililere teslim ettik. Toplumumuzun büyük kesiminin katkısı ile ilçemiz ve köylerimizdeki tüm öğrenci kardeşlerimize daha iyi imkanlar sunulabileceği düşüncesindeyiz. Bu tür yardımlar sürecektir" dedi.

        Okul müdürü Yaman, kırtasiye yardımlarından dolayı dernek yöneticilerine çok teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler