Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ISPARTA (AA) - 14. Eğirdir Şehit Piyade Üsteğmen Enes Demir Triatlonu başladı.

        Eğirdir Kaymakamı Abdullah Aktaş ve Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Eğirdir Limanı'nda çaldıkları sirenle yarışın startını verdi.

        Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş'in de yarıştığı organizasyona çeşitli kategorilerde 551 sporcu katılıyor.

        Eğirdir Kaymakamı Abdullah Aktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eğirdir'in bu yıl 14. kez triatlon yarışmalarına ev sahipliğini yaptığı söyledi. İlçenin triatlon yarışları için çok uygun yer olduğunu ifade eden Aktaş, düzenlenen yarışmalara katılan sporcu sayısının her geçen gün artmasının bunu doğrular nitelikte olduğunu aktardı.

        Bu yılki yarışlara, şubat ayında Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit düşen Üsteğmen Enes Demir'in adını verdiklerinin dile getiren Aktaş, "Şehidimizin ismini bu şekilde burada anıyoruz. Aslında tüm yarışmacılar burada onun adıyla yarışıyor." dedi.

        Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl de Türkiye'de Eğirdir'in, Alanya'dan sonra en fazla triatlon yarışının düzenlendiği yer olduğunu vurguladı. Eğirdir'in sporun merkezi haline getirmek için çaba gösterdiklerini dile getiren Şengöl, sporun gelişim göstermesi için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler