Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        IĞDIR (AA) - Iğdır'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından demokrasi nöbetlerini destekleyen sivil toplum örgütlerine teşekkür belgesi verildi.

        AK Parti Iğdır İl Teşkilatı tarafından Kültür Merkezi'nde, 27 gün süren demokrasi nöbetlerine destek veren sivil toplum kuruluşları için program düzenlendi.

        AK Parti Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, yaptığı konuşmada, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Türkiye'nin tek yumruk halinde demokrasiye yapılmak istenen darbeye karşı durduğunu söyledi.

        Ülkede yaşayan her bir vatandaşın yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının büyük bir bölümünün de darbeye karşı durmak için meydanlara çıktığını belirten Tutulmaz, "Yıllardır devletin içine bir şekilde sızmış, inancımızı kullanan, arka planda ülkenin kaderi noktasında sinsi planları olan bir örgütle karşı karşıya kaldık. Öyle bir örgüt ki hepimizin verdiği vergilerle, vatanımızı, milletimizi, canımızı ve namusumuzu korumak üzere almış olduğumuz en teknolojik aletlere de sahip olmak suretiyle kendi insanlarının üzerine kurşun sıkıp, kendi insanlarının hedef alınması durumuyla karşı karşıya kaldık." diye konuştu.

        Program, demokrasi nöbetlerine katılan sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür belgesi verilmesiyle sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Iğdır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Iğdır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler