Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Murat Demirçi (24), memleketi Adana'nın Aladağ ilçesinde toprağa verildi.

        Şehit Demirçi'nin cenazesi, askeri uçakla Adana'ya getirildikten sonra Merkez Sabancı Camisi'nde tören düzenlendi. Cenaze daha sonra karayolu ile Aladağ ilçesinde götürüldü.

        İlçe Müftüsü Şemsettin İnceler'in kıldırdığı cenaze namazının ardından Demirçi'nin cenazesi, tekbirler eşliğinde Ceritler Mahallesi Böğürtlen Mevkisindeki mahalle mezarlığında toprağa verildi.

        Cenaze namazına şehidin ailesi ve yakınları ile AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, İlçe Kaymakamı Ahmet Ziya Filizer, İlçe Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, öteki ilgililer, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler