Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig ekiplerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Takımı antrenörü Serdar Yıldırım, bu yıl mücadele edecekleri Süper Lig'in birbirinden zorlu rakiplerden oluştuğunu belirterek, "Amacımızı bu yıl ligde tutunabilmek." dedi.

        Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına tam kadroyla başladıklarını söyledi.

        Uzun bir aradan sonra tekrar Süper Lig'de mücadele etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu:

        "Yeni sezon öncesi çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yeni transfer Cezayir asıllı Fildişi Sahilli oyuncumuz Sait Camara da takıma katıldı ve çalışmalarını sürdürüyor. Bu yıl mücadele edeceğimiz Süper Lig birbirinden zorlu rakiplerden oluşuyor. Amacımız bu yıl ligde tutunabilmek. Bayramda çalışmalarımıza ara vereceğiz ardından da İstanbul'da kamp yaparak hazırlık maçları oynayacağız. İnşallah verimli bir kamp dönemi geçirip lige hazır hale geliriz diye düşünüyorum."

        Yıldırım, transfer çalışmaları kapsamında İranlı Abolfazıl ile de anlaştıklarını, oyuncunun İstanbul'daki kampa katılacağını belirterek, transferi böylece kapatacaklarını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler