Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - MHP Kavaklıdere, Köyceğiz ve Ortaca ilçe teşkilatlarının, genel merkez kararıyla feshedildiği bildirildi.

        MHP Kavaklıdere İlçe Başkanı Ümit Alper, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kongre sürecinde genel başkanlığa adaylığını açıklayan Meral Akşener'i desteklemeleri nedeniyle bu kararın alındığını iddia etti.

        Fesih kararının kendileri için sürpriz olmadığını belirten Alper, kendisinden sonra göreve atanacak yönetime şimdiden "hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

        Alper, "Tüm seçimlerde en iyi bir şekilde dimdik mücadelemizi verdik, iktidar partisine ve büyükşehir etkisine rağmen seçimlerde ikinci parti olduk. Gün geldi partiyi temsilcisiz bırakmamak adına belediye başkan adayı da olduk. Görev yaptığımız süre boyunca partimizle ilgili doğru olduğuna inandığımızı cesaretle her makama aktardık." dedi.

        Muğla'da Kavaklıdere'nin yanı sıra Köyceğiz ve Ortaca ilçe teşkilatlarının genel merkez kararıyla feshedildiği öğrenildi.

        Kentte daha önce de MHP'nin Bodrum, Milas, Yatağan, Ula, Menteşe, Dalaman ve Seydikemer ilçe teşkilatları feshedilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler