Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY (AA) - Aksaray'da gerçekleştirilen Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Ön Şampiyonası'ndan sonra paraşüte olan ilgi arttı.

        Aksaray Hava Sporları Derneği üyesi Ramazan Özdemir, Dağılgan Spor Kompleksleri'nde yaptığı açıklamada, 1 yıldır yamaç paraşütü sporunu yaptığını ancak uluslararası bu organizasyonun ardından ilgisinin daha da arttığını söyledi.

        Şu anda kanat çalışması yaptığını belirten Özdemir; "Bir yıl önce yamaç paraşütüne başladım. Uluslararası Havacılık Federasyonunun izniyle Aksaray'da 3 bin 268 metre yüksekliğindeki Hasandağı'nda gerçekleştirilen Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Ön Şampiyonası'nı izledikten sonra yamaç paraşütüne olan ilgim daha da arttı. Bu yönde çalışmalarımı hızlandırdım. Şu anda Aksaray Gençlik spor İl Müdürlüğünün çim sahalarında yamaç paraşütü yer çalışması yapıyorum. Bu çalışmayla kanat hakimiyetimi geliştirmek istiyorum. Çimde çalışmamın bir nedeni de paraşütüm zarar görmüyor. İlerleyen süreçte Hasandağı'dan yamaç paraşütü ile profesyonel bir şekilde atlamak istiyorum." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler