Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, kent merkezinde üç farklı bölgede kurban satışının, dokuz ayrı noktada da kurban kesiminin yapılacağını bildirdi.

        Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, Kurban Bayramı öncesi tüm tedbirlerin alındığını ve vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri için nöbetçi ekiplerin oluşturulduğunu belirtti.

        Karaman Belediyesinin bayram öncesi hazırlıklarını sürdürdüğünü aktaran Çalışkan, şunları kaydetti:

        "Kurban satışı yapılacak yerler Mehmetbey Mahallesi 949. Sokak ile 899. Sokak arası, Üniversite Mahallesi Eski Milli Piyango Fen Lisesi yukarısı ve Urgan Mahallesi Hayvan Pazarı olarak belirlendi. Kurban kesiminin yapılacağı yerlerse Başakşehir Mahallesi 2. TOKİ Alışveriş Merkezi yanındaki otopark alanı, Elmaşehir Mahallesi 1. TOKİ Alışveriş Merkezi'nin yanı, Yunuskent Mahallesi İmamı Azam Camisi yanındaki alan, Alişahane Mahallesi'ne kurulan perşembe pazarındaki balıkçıların olduğu yer, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde pazartesi günleri kurulan pazarda balıkçıların olduğu kısım, Gevher Hatun Mahallesi 1812. Sokak'ta yer alan alışveriş merkezinin yanı, Çeltek Mahallesi Kazalpa Meydanı, 1. TOKİ civarındaki kapalı semt pazarı ve Larende Mahallesi'ndeki kapalı semt pazarı olarak belirlendi. Vatandaşlarımızın rahat kesim yapmaları için tüm çalışmalar yapılacaktır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler