Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yazıhan ilçesine bağlı mahalle yollarında yapılan çalışmaları inceledi.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, beraberinde AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Yazıhan İlçe Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, daire başkanları, şube müdürleriyle Yazıhan ilçesindeki çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

        Yazıhan ilçesine bağlı mahallelerde asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirten Çakır, yollara her zaman önem verdiklerini söyledi. Çakır, "Yolların standartlara uygun hale getirilmesi, ulaşımı daha seri hale getiriyor. Kırsal mahallelerin yollarının yapılması o mahallelerin ihtiyaçlarına daha çabuk ulaşması anlamına geliyor. Biz bundan dolayı en ücra köyler dahil olmak üzere, her yerde asfalt çalışması yapıyoruz. Bu çalışmaları yaparken mutlaka menfez ve köprü çalışmaları da yapıyoruz. Malatya genelinde 18-20 menfez ve köprü çalışmamız devam ediyor." değerlendirmesinde bulundu.

        İlçe genelinde 30 kilometre uzunluğunda asfalt serimi yapıldığını aktaran Çakır, ekiplerinin 2 ay daha asfalt çalışmalarına yoğun bir şekilde devam edeceklerini kaydetti. Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu zor şartlarda çalışmalarını sürdüren ekibi kutlayan Çakır, yeni yolların hayırlı olmasını diledi.

        AK Parti Milletvekili Şahin de yolların medeniyeti simgelediğini vurgulayarak, "Yollar köyde ve şehirde yaşayan 7’den 70’e herkesin hayatını kolaylaştırmaktadır. İlçe ve köylerimizi ziyaretimiz sırasında görmüş olduğumuz bazı sıkıntıları Bayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza ilettiğimizde onlarda kendi programlarına alıyorlar ve hızlı bir şekilde bu sıkıntılar çözüyorlar. Cenab-ı Allah güç kuvvet versin, gerçekten yerel yönetimlerin yaptığı hizmetlerin hem seri hemde erişilebilir olmasından dolayı vatandaşımızın duasını alıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah hayırlı etsin" ifadelerini kullandı.

        Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk de Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şu anda Gövük, Yukarı Boyaca, Aşağı Boyaca, Ambarcık ve Şevki Çiftliği'nde 30 kilometre ikinci kat asfalt serimi yapıldığını belirterek, "Asfalt çalışmalarının yanı sıra Başpınar Mahallesi'nde bir köprü yapıldı. Mahallelerimizin birçoğunda asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese yapılan bu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

        Ambarcık Mahalle Muhtarı Muharrem Özen de çalışmalardan dolayı Çakır'a teşekkür ederek, 30 kilometrelik yolun asfaltının tamamlandığını, birçok mahallede çalışmaların sürdüğünü aktardı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler