Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca ilçesinde Mumnuniye İçmesuyu Arıtma Tesisi projesini hayata geçireceklerini bildirdi.

        Toçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, büyükşehir belediyesi olarak kentin geleceğini garanti altına almak için planladıkları projeleri hayata geçirmeye başladıklarını belirtti.

        Sapanca'da içme suyu ve kanalizasyon alanında çalışmaların kesintisiz devam ettiğini ifade eden Toçoğlu, "Gelecek nüfus projeksiyonuna göre projelendirdiğimiz çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz. Sapanca'ya bir içme suyu arıtma tesisi daha kazandırıyoruz. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

        Çalışmalar kapsamında "Sapanca Üst Köyler İçmesuyu Projesi"nde sona yaklaştıklarını, Sapanca Yanık Kanalizasyon Hattı projesinin de ihalesini gerçekleştirdiklerini belirten Toçoğlu, şunları kaydetti:

        "Sapanca’nın Uzunkum, Ünlüce, Kuruçeşme, Nailiye, Hacımercan, Şükriye, Balkaya, Memnuniye, İlmiye ve Fevziye mahallerine hizmet sunacak Memnuniye İçmesuyu Artıma Tesisimizin ihalesini gerçekleştiriyoruz. Bölgede proje çalışmalarımızı tamamladık. İnşa edeceğimiz tesis ile vatandaşlarımızı daha sağlıklı, bol ve kesintisiz içme suyu ile buluşturuyoruz. 8 Eylül Perşembe günü gerçekleştireceğimiz ihalenin ardından projede çalışmalara başlayacağız. Yeni yatırımımız ilçemize hayırlı olsun."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler