Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) tarafından Malkara ilçesindeki muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

        Malkara Kültür Sarayı'nda düzenlenen toplantıda konuşan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, bunun aile içi bir toplantı olduğunu, TESKİ ve belediyenin çalışmaları, 2017 yılı içinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verileceğini kaydetti.

        TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa ise ilçenin hizmet götürülmesi en zor coğrafi şartlara sahip olduğunu ve 77 mahallesinin bulunduğunu hatırlattı.

        Birçok mahallenin ilçeye uzaklığının 30 kilometre civarında olduğunu aktaran Başa, "İlçeye ve mahallelerine şu ana kadar 25 milyon liralık bir yatırım gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde de Malkara mahalleleri için yeni projelerimiz var. Netice olarak 11 ilçe ve bu ilçelerde yaşayan bir milyonu aşkın vatandaşımıza hizmet götürmek zorundayız." diye konuştu.

        Konuşmaların ardından muhtarların katıldığı toplantı basına kapalı olarak devam etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler