Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - Mardin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Doğan Gazan, esnafın bütün umudunun bayram alışverişi olduğunu bildirdi.

        Gazan, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, son yıllarda yaşanan olumsuzluklar nedeniyle esnafın büyük sıkıntı yaşadığını belirtti.

        Bayram öncesi piyasanın canlanmasını beklediklerini aktaran Gazan, şunları kaydetti:

        "Son zamanlarda siftah yapmadan evine giden esnaflarımız oldu. Kurban Bayramı alışverişi esnafın yüzünü güldürecek. Bayram öncesinde hareketlilik doruk noktaya ulaşmaktadır. Bu hareketlilik hem esnafımız hem de vatandaşımız açısından fırsat olarak değerlendirilmektedir. Mardin merkez ve ilçelerindeki tüm esnaf ve sanatkarımız ile bayram alışverişine hazırız. Bayram alışverişinin hem esnaf hem de vatandaşımızın yüzünü güldürmesini, piyasa çarkının dönmesine önemli katkılar sağlamasını diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler