Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TUNCELİ (AA) - Tunceli İl Özel İdaresi Spor Kulübü, 62 Pertekspor Kulübü'ne müsabaka ve antrenmanlarda kullanılmak üzere malzeme yardımında bulundu.

        Tunceli İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen programda konuşan Tunceli Valisi Osman Kaymak, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grupta temsil eden 62 Pertekspor Kulübü'ne spora ve gençlere sunduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek, teknik heyete başarılar diledi.

        Valilik olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını vurgulayan Kaymak, şunları kaydetti:

        "Profesyonel veya amatör ayrımı yapmadan gençlerimizi kötü alışkanlıklara ve yanlış tercihlerden koruyarak, spora yönlendiren tüm kulüplerimize destek olmaya çalışıyoruz. Bugün il Özel İdare Sporun 62 Pertekspora malzeme yardımında bulunuyor. Verilen spor malzemesi desteği ile kulübümüzün tüm ihtiyaçları karşılanmış bulunmaktadır. Yapılan bu yardımlar spor kulüplerimizi hayli mutlu etmekte, onların mutluluğu da bizleri son derece memnun etmektedir. Kulübümüze 3. Lig'e yükselme yolunda başarılar diliyorum."

        Programına, Vali Osman Kaymak, Vali Yardımcısı Olgun Öner, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım, 62 Pertek Spor Kulübü 2. Başkanı Mustafa Gel, kulüp yöneticisi Turgut Bitkin, teknik direktör İlhan Aydın ve yardımcısı Şinasi Şat katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler