Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Eynesil Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Ahmet Kılıç, hava şartlarının düzelmesiyle birlikte denize açılan teknelerin bol balıkla döndüklerini söyledi.

        Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1 Eylül'de yeni av sezonunun başlamasına rağmen, hava muhalefeti nedeniyle teknelerin ilk günlerde denize açılamadığını belirtti.

        Denize açılan teknelerin balıkçı barınaklarına bol balıkla döndüklerini aktaran Kılıç, "Havaların açmasıyla balık kendisini yeniden gösterdi. Palamut, çinekop ve istavritte bollaşma görüyoruz." dedi.

        Hamsiden umutlu olmadıklarını aktaran Kılıç, "Palamut ve çinekop balıkları hamsi ile beslenmekte. O nedenle hamsi avında büyük oranda düşme yaşanacaktır. İnşallah biz yanılırız.” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler