Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesinin mahallelerde başlattığı alt yapı çalışmaları devam ediyor.

        Çalışmalar, Şekerpınar, Fatih, Kaplıca, Yenidoğan ve Battalgazi mahallelerinde sürdürülüyor. Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, gazetecilere yaptığı açıklamada, son olarak Battalgazi Mahallesi'nde geniş kapsamlı yol yapım çalışmalarına başladıklarını söyledi.

        Mahalle sakinlerinin de yapılan yol hizmetlerinden memnun olduğunu anlatan Açıkel, bu hizmetlerin vatandaşların huzur ve refahı için olduğunu dile getirdi.

        Yol yapım çalışmalarının kış mevsimi gelene kadar devam edeceğini anlatan Açıkel, ''Görevli personellerimiz de yapmış oldukları çalışmalar sırasında burada yaşayan vatandaşlarımızın çalışmalardan dolayı herhangi bir sıkıntı yaşamaması için uğraş veriyor, bir an önce tamamlanması adına gerekeni yapıyorlar. Çözüm üreten bir belediyecilik anlayışı içerisinde büyük, küçük demeden çalışmalarımızı gerçekleştirirken, ilçemiz adına yeni projelerimizi de sırasıyla hayata geçiriyoruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler