Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Akyurt Belediyesinin düzenlediği "En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması"nda bahçe kategorisinde dereceye girenlere ödüleri düzenlenen törenle verildi.

        Törende, yarışmada birinci olan Osman Çankaya birinci oldu, 80 yaşındaki Çankaya’nın bahçesine birincilik ödülü olarak, kamelya yerleştirildi. Yusuf Karakoç’un ikinciliği elde ettiği yarışmada İpek Bayram ise üçüncü oldu.

        Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, eşi Şenay Ayantaş ve meclis üyeleriyle Osman Çankaya’ya birincilik plaketi verdi ve bir de semaver hediye etti.

        Başkan Ayantaş konuşmasında yarışmada dereceye girenleri tebrik ederek, "Akyurt’ta sizin bahçeniz gibi güzel bahçelerin çoğalmasını teşvik etmek için bu yarışmayı düzenliyoruz. Belediye Meclisimizin bize verdiği desteğe, Park ve Bahçeler Müdürümüze ve bu yarışmada emeği geçen personeline de ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel bahçeler Akyurt’ta yapılacak. Burada ciddi bir emek var." ifadelerini kullandı.

        Yarışmanın birincisi Osman Çankaya da 1992 yılından beri Akyurt’ta yaşadığını belirterek “6 bin 700 metrekare arazimiz var. Buranın toprağıyla çok fazla uğraşarak bahçemizi bugünkü haline getirdik. Ağaçlarımızın hepsi yetişmiş ağaçlar. Bizim burada olmadığımız zamanlarda yardımcılarımız buranın bakımını üstlendi. Geçtiğimiz yıl yarışmaya katılmak istedik ancak zamanında başvuru yapamamıştık. Bu yıl katıldık ve birinci olduk. Akyurt Belediyesi, Başkanımızın çalışmalarıyla ilçeyi çok değiştirdi. İnşallah daha da güzel çalışmalara imza atacaklardır. Bugün misafirimiz oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler