Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Çumra Belediyesi zabıta ekipleri, iş yeri denetimi ve satıcıların kaldırım işgallerine yönelik olarak denetimlerine devam ediyor.

        Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe genelinde periyodik olarak yapılan zabıta denetimlerinin sıklaştırılarak devam ettiğini belirtti.

        Özellikle fırın, kahvehane, çay ocağı, pastane, lokanta ve imalathane gibi sıhhiyeti önem taşıyan iş yerlerinin kontrol edilmesine önem verdiklerini vurgulayan Oğuz, şunları kaydetti:

        "Son yıllarda vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın kaldırım işgallerine yönelik dikkatsiz kullanımı halkımızı rahatsız etmektedir. Bu konuda zabıta ekiplerimiz titizlikle çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşımızın hizmet aldığı yerler çok önemlidir. Hem sıhhi açıdan hem de temizlik açısından iş yerlerinin kontrolü halk sağlığı için önem arz etmektedir. Bu düşünce ile kontrollerimiz sürekli olarak devam edecektir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler