Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR (AA) - Kaman'da Belediye Başkanı Erhan Talu, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıkları tamamladıklarını bildirdi.

        Başkan Talu, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe halkının sorunsuz ve huzurlu bir bayram geçirmesini sağlamak için bir dizi çalışma yaptıklarını belirtti.

        Kurban Bayramı tatili 9 gün süreceği için ilçeye çevre illerden çok sayıda vatandaşın geleceğini hatırlatan Talu, şunları kaydetti:

        "Tatil süresinin uzun olması nedeniyle çok sayıda vatandaşımız ilçemize gelecektir. Kurban kesim hizmetlerinin sağlıklı ve hijyenik koşullarda yapılması için kesim alanı olarak belirlenen eski mezbaha binasında gerekli önlemleri aldık. Vatandaşlar belli bir sıraya göre bu hizmetten yararlanabilecek. Kurban Bayramı nedeniyle atıklar yoğunlaşacaktır. Vatandaşlarımızın da bizlere yardımcı olmalarını, kurban atıklarını gelişi güzel ortada bırakılmaması çevre ve insan sağlığı açısından önem arz ediyor. Rutin hizmetlerimiz ise devam edecektir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler