Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Halkapınar İlçe Milli Eğitimi Müdürlüğü'nde görevli personelin, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret ettiği bildirildi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 15 Temmuz kahramanlarından Halisdemir'in kabrinin ziyareti için Niğde'nin Bor ilçesi'ne bağlı Çukurkuyu beldesine gidildiği belirtildi.

        Ziyaretin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki görevli personelin katılımı ile gerçekleştiği aktarılan açıklamada, "2016-2017 eğitim öğretim sürecinde öğrencilere, vatan millet sevgisinin önemini daha derinden anlatabilmek ve bu hissiyatı yaşatabilmek için iyi bir rol model olmak gerekiyor. Bu amaçla şehit Halisdemir'in kabrini ziyaret edilerek, bir nebze de olsa ona olan minnet borcu hafifletebilmek istenmiştir." denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler