Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Ankara'nın Polatlı ilçesinde, yaklaşan bayram öncesi ilçedeki kuruyemiş dükkanı, market, pastahane, tatlı üretim imalathanesi ve fırınlarda denetim gerçekleştirildi.

        Polatlı Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehirde bulunan iş yerlerinin genel temizliği, sağlık kurallarına uygunluğu, çalışanların kişisel bakımı, satılan ürünlerde gramaj ve etiket uygunlukları, gıdaların son kullanma tarihleri ve saklama koşullarına uygunluğunu denetledi.

        Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bayram öncesi ilçe genelinde gıda üretim ve tüketimi yapılan iş yerlerine yönelik denetimleri artırdıklarını, amaçlarının halk sağlığını korumak ve vatandaşların güzel bir bayram geçirmesini sağlamak olduğunu söyledi.

        Özellikle tatlı imal eden fırın ve pastahanelere yönelik denetimlerin yapıldığını aktaran Belediye Başkanı Yıldızkaya, "Ayrıca kurban pazarında vatandaşlarımızın rahat bir şekilde alışveriş yapabilmesi amacıyla gerekli tedbirler alınmıştır. Halkımızın bayramı huzurlu bir şekilde geçirmesi için zabıta ekiplerimiz, hiç ara vermeksizin 7'24 saat görevini aralıksız devam ettirmektedir." diye konuştu.

        Yıldızkaya, ayrıca herhangi bir olumsuzluk yaşamaları halinde vatandaşların Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne şikayetlerini bildirmelerini istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler