Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Aksu Belediyesi Spor Kulübü'nde yaz okulunda futbol branşında eğitim alan yaklaşık 50 öğrenci, yaz okulunun kapanması ile sertifikalarını aldı.

        Aksu Belediye Spor Kulübü Yaz Spor Okullarında futbol branşında eğitim alan çocuklara sertifikalarını Belediye Başkanı Halil Şahin verdi.

        9-13 yaş arasındaki çocukların katıldığı yaz okulunun sertifika töreninde konuşan Şahin, çocuklara tavsiyelerde bulunarak, "Spor sayesinde yeni arkadaş grupları edindiniz. Spor sizin kötü alışkanlıklardan korunmanızı sağlar. Bundan sonra da sportif faaliyetlere katılmaya devam edin. Arkadaşlarınızla iyi geçinin, kendinize iyi arkadaşlar seçin kötü insanlardan uzak durun. Derslerinize çok çalışın, öğretmenlerinize, ailenize, arkadaşlarınıza saygılı olun. Biz belediye olarak sizlere her türlü imkanı sağlamaya çalışıyoruz. Sizleri seviyoruz ve iyi yetişmenizi istiyoruz." dedi.

        Belediye Başkanı Şahin, güreş antrenmanını da izleyerek, güreşçilere destek oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler