Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - Güroymak Kaymakamı Muharrem Eligül, il genel meclis üyeleri ile beraber asfalt yapılan köy yollarını yerinde denetledi.

        Güroymak ilçesine bağlı köy yollarında yapılan incelemelerde eksik ve aksaklık görülen yolların onarım çalışmaları yapıldı.

        Eligül köylerde halkın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, not aldı.

        Halk ile iç içe olmak için köylerde yaşayan vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarını imkanlar dahilinde çözmenin yollarını aradıklarını belirten Eligül, "Devlet olarak her zaman halkımızın yanındayız. Fırsat buldukça köylerimize gelerek vatandaşlarımızın bizlerden, devletimizden beklenti ve isteklerini dinliyoruz. Ziyaretlerimizde bizlere iletilen ya da bizlerin tespit ettiği eksik veya ihtiyaçları aciliyetine göre imkanlarımız ölçüsünde gidermeye çalışıyoruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler