Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, geniş çaplı altyapı yatırımlarının yapıldığı Bünyan'da incelemelerde bulundu.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çelik, Bünyan'da Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Savaş Gökçe tarafından karşılandı. Çelik, ilçede yapımı devam eden altyapı yatırımlarını inceledi. Kanserojen ihtiva eden asbestli boruların değiştirilmesi başta olmak üzere altyapı yatırımlarının son durumunu yerinde gören Çelik, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

        Çelik, Bünyan'da esnaf ve vatandaşlarla da görüştü. Çelik, esnaf ve vatandaşlara yapılan altyapı yatırımları hakkında bilgi verdi. Ziyaretleri sırasında ilçedeki çocuklarla da yakından ilgilenen Çelik, bir grup çocuğa Kayserispor forması ve kitap hediye etti. Çocuklar da Çelik'e kolonya ve şeker ikram etti. Altyapı yatırımları nedeniyle teşekkür eden esnaflara çalışmaları kısa süre içinde tamamlayacaklarını ifade eden Başkan Çelik, Bünyan'ın pırıl pırıl caddelere kavuşacağını belirtti.

        Çelik, Bünyan'da Büyükşehir Belediyesince yapılan Kadın ve Gençlik Merkezi'ni de gezdi. Kadın ve Gençlik Merkezlerinin yapımına büyük önem verdiklerini ifade eden Çelik, inşaat ve tefrişinde en iyi malzemelerin kullanıldığını belirtti.

        Bir taraftan sosyal yatırımlar yaparken altyapı konusunda da ilçenin gelecek 50 yıllık sorununu çözdüklerine dikkati çeken Çelik, şunları kaydetti:

        "15-20 gündür tozdan dolayı hemşehrilerimizi üzüyoruz ama gelecek yılları kapsayan bir hizmet yapılıyor. 15-20 gün içinde altyapı tamamlanınca Büyükşehir Belediyesi olarak asfaltını da biz yapacağız. Asfalt yapılınca Bünyan'ın meydanı ve caddeleri yeni çehresine kavuşacak. Burada doğal gaz şirketi, elektrik şirketi ve KASKİ çalışıyor. KASKİ atık su, yağmur suyu ve içme suyu şebekesinin tamamını yeniledi. Çalışmalar son aşamaya geldi. Kışa girmeden önce bitirip Bünyanlı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız."

        Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu da ilçesine yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler