Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Malatya'nın Arguvan ilçesinde yeni eğitim öğretim yılı öncesi ilçede görev yapan tüm öğretmenlerin katılımıyla toplantı yapıldı.

        Arguvan Çok Programlı Anadolu Lisesindeki toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yay, Şube Müdürü Hafız İmer, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

        Yay, toplantının açılışında, her öğrencinin kendileri için özel olduğunu belirterek, "Öğrencimizin çoğu sevgiden, ilgiden yoksun büyüyor. Bakışlarınızı, sevginizi öğrencilerinizden esirgemeyin. Öğrencilerinize adıyla hitap edin. Bu bir nezakettir, bu çocuğun dünyasına ilk adımı atmaktır. Bulunduğumuz yerde okumayan, okula gönderilmeyen tek bir öğrencimizin kalmaması için çabalarımız sürmeli." dedi.

        Şube Müdürü Hafız İmer ise geçen yıl yaptıkları çalışmaları anlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler