Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yaptığı Mudanya kavşağının "Bursa-İzmir Yolu" istikametinin ardından şehir merkezi istikameti de trafiğe hizmete açıldı.

        Bursa Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa-İzmir D200 Karayolu üzerinde yer alan Mudanya Sapağı Köprülü Kavşağı'nın ikinci etabı tamamlandı.

        Yapılan törenin ardından Mudanya'dan şehir merkezine giden yol hizmete girdi.

        Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaptığı açıklamada, şehir içi trafikteki bütün düğümlerin çözülmesi için önemli yatırımları hayata geçirdiklerini belirtti.

        Belediye Başkanı Altepe, "İzmir yolu istikametinden Mudanya yönüne gitmek için Mudanya Köprülü kavşağı yan yolu da hizmete açıldı. Çift yönlü olarak araçlar yeni köprülü kavşağı kullanabilecek. Mudanya istikametinden şehir merkezine giden yolun açılmasıyla Orhaneli kavşağındaki yoğunluk kısa sürede sona erecek. Mudanya kavşağındaki çalışmalarımız sırasında Bursalılara gösterdikleri anlayış ve sabırdan dolayı teşekkür ediyorum." diye ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler