Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Erzurum'un Şenkaya ilçesinde 20 yıldır arıcılık yapan Yavuz Algen'e ait kovandan çıkarılan ve üzerinde Arapça "Allah" yazan petek Algen'in iş yerinde sergileniyor.

        Ormanlı Mahallesi'nde 20 yıldır arıcılıkla uğraşan Algen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kovandan çıkardığı peteğin üzerinde Arapça "Allah" yazısını görünce şaşkınlık yaşadığını anlattı.

        Peteği iş yerinde özenle muhafaza ederek sergilediğini belirten Algen, "Kovanı açınca bölme tahtasında Allah lafzının yazılı olduğunu gördüm. Bu arının yaptığı orijinal yazıdır. Bazı kişiler şerbet dökerek bu tür şeyleri yapıyor ama bizim tahtamıza bakınca altının boş olduğunu görüyoruz. Bu yüzden bu olay tamamen doğaldır. Allah neyi nasip etmişse onu alırız. Aklı olan arıdan hisse kapar." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler