Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Belediye Başkanı Şahinşah, mesajında, Kurban Bayramı'nın başta Türkiye olmak üzere tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini diledi.

        Bayramların birlik ve beraberlik duygularını en üst noktalara çıkardığını ifade efeden Şahinşah, şunları kaydetti:

        "Ülkemizin ve insanlarımızın kazasız, belasız, huzur dolu bir bayram geçirmesini diliyorum. Maalesef 15 Temmuz darbe girişimi ve yaşanan terör olayları hepimizi derinden etkiledi. Ülke olarak zor günler geçiriyoruz. Ancak millet olarak gösterdiğimiz birlik ve beraberlik sayesinde bu zor günleri aşacağız. Bu yaşanan olayların bir daha yaşanmaması için gereken ne varsa yapmalıyız. Kardeşliğimizi kimsenin bozmasına müsaade etmemeliyiz. Kurban Bayramı'nı idrak edeceğimiz günler bizim için güzel günlerin başlangıcı olmasını diliyorum. Bayramın ülkemize hayırlar getirmesini temenni eder başta hemşehrilerim olmak üzere herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler