Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE/KOCAELİ/BOLU (AA) - Kurban Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler, TEM otoyolunun Düzce, Kocaeli ve Bolu kesiminde akıcı yoğunluğa neden oluyor.

        Bayram tatilinin 9 gün olmasını fırsat bilip yola çıkan sürücülerin TEM otoyolunda dün gece saatlerinden bu yana oluşturduğu yoğunluk devam ediyor.

        Tatilciler nedeniyle TEM otoyolunun Düzce kesimde özellikle Kaynaşlı, Sarıçökek, Bakacak, 1, 2 ve 3'üncü viyadükler ile Bolu Dağı Tüneli arasında Ankara istikametinde akıcı araç yoğunluk görülüyor.

        - Kocaeli

        Kocaeli kesiminde ise Ankara istikametinde Gültepe ve Bekirdere viyadükleri mevkisinde yoğunluk yaşanıyor. Zaman zaman meydana gelen maddi hasarlı kazalar nedeniyle trafikte aksamalar olabiliyor.

        - Bolu

        Otoyolun Bolu kesiminde de bulunan Karadeniz yol ayrımı Gerede gişeleri mevkisinde de yoğunluk görülüyor.

        Trafik ve karayolları ekipleri, otoyolda sürekli ring halinde bulunarak sürücüleri yakın takip ve aşırı hız konusunda uyarırken, yoğunluğun gece ve yarında devam etmesinin beklendiğini, herhangi bir kaza yaşanmazsa trafikte tıkanma öngörülmediğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler