Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Çamoluk Belediye Başkanlığı görevine getirilen Musa Varıcı, "Hem ülkemiz hem de ilçemiz çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bu süreci bir an önce atlatmanın gayretinde olacağız." dedi.

        Varıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme'nin görevden alınmasının ardından, belediye meclisinin 26 Ağustos'taki toplantısında belediye başkan vekilliğine seçildiğini belirterek, "O günden itibaren de göreve başladım. Bugün de böyle bir kararla karşılaştık ancak şu anda resmi olarak bir karar elimize geçmedi." ifadesini kullandı.

        İlçenin gelişmesi ve kalkınması için mevcut projelerin yanı sıra yenilerini de hayata geçireceklerini anlatan Varıcı, "Çamoluk ilçemizin isminin bu şekilde anılmasını istemiyoruz. Hem ülkemiz hem de ilçemiz çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bu süreci bir an önce atlatmanın gayretinde olacağız. Kalan projeleri devam ettirmeye çalışacağız. İlçemizin gelişmesi ve kalkınması için yeni projeleri hayata geçireceğiz." diye konuştu.

        Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, 23 Ağustos’ta görevden uzaklaştırılmış, 2 gün sonra da tutuklanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler