Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Edirne Merkez İlçe ve Süloğlu Süt Üreticileri Birliği (SÜTÜB) Başkanı Mustafa Suiçmez, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Suiçmez, mesajında, Kurban Bayramı'nın tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesini temenni etti.

        Kurban Bayramı'na erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Suiçmez, “Bayram günleri birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma, dostluk günleridir. Bu duyguların daha da artacağı nice bayramlar diliyorum. Biz üreticiler olarak milletimizin varlığı için her zaman üretmeye devam edeceğiz. Ülkemizin içinde bulunduğu zor günleri yine milli birlik ve beraberlik duyguları ile aşıp, geleceğe yürüyeceğiz. Kardeşliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek. Cenab-ı Allah kesilen kurbanları kabul etsin. Başta üreticilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler