Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adı, Ağrı'nın Patnos ilçesindeki bir parkta yaşatılacak.

        Patnos Belediyesi tarafından yeşil alan ve çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında, belediyeye bağlı kültür merkezi yakınında geniş bir alan üzerine park yapılması kararlaştırıldı. İçerisinde çocuk oyun alanları ile kamelyalar da yer alan ve tamamlanma aşamasına gelen parka "Şehit Ömer Halisdemir Parkı" adı verildi.

        Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, parkın Kurban Bayramı'ndan sonra hizmete gireceğini belirterek, darbe şehidi Halisdemir'in adının parkta yaşatılacağını ifade etti.

        Tüm vatandaşların bayramını da kutlayan Akbay, Kurban Bayramı dolayısıyla hastane ve mezarlıklara rahat ulaşım sağlanması amacıyla otobüslerin de ücretsiz hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler