Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde 47 kilometre köy yolunda asfaltlama çalışması yapıldı.

        Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı ve il genel meclis üyeleri, asfaltlama yapılan köy yollarını inceledi. İl Genel Meclis Üyesi Osman Budak ve Hüsnü Erdoğan ile 5 ayrı köy yolunda incelemelerde bulunan Özadalı, köylerdeki vatandaşların sorunlarını dinledi.

        Benlikaya, Çakmak, Süleymaniye, Düzyayla ve Bayıraltı grup köy yollarının 25 kilometresinde asfaltlama yapıldığını belirten Özadalı, şunları kaydetti:

        “Köylerimizi ziyaret ediyoruz, hem yapılan çalışmaları yerinde görüyoruz, hem de köy halkımızın taleplerini dinleyerek gelecek yıllarda yapılacak çalışmaları onlara göre planlamaya gayret ediyoruz.

        Grup köy yollarımızın 25 kilometresinde asfaltlama çalışmamız tamamlandı, 6 kilometrelik kısımda ise devam ediyor. 5,8 kilometrelik kısım ise seneye asfaltlanmak üzere hazırlanıyor. Dışkapı köyümüzden Celallı köyümüze kadar devam eden ve Sivas’a bağlanan yolda bozulmalar nedeniyle sıkıntılar yaşanıyordu. Bu yolun ilçemiz sınırları içindeki 22 kilometrelik kısmı da Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından sökülüp yeniden asfaltlandı. Böylelikle ilçemizin köy yollarının 47 kilometrelik kısmı asfaltlanmış oldu."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler