Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Köprübaşı ilçesinde alzheimer hastası olan Hamide Hamarat (87) kaybolduktan 25 saat sonra bulundu.

        Körpübaşı ilçesinde yaşayan alzheimer hastası Hamarat, cumartesi günü öğleden sonra kayboldu. Arama çalışmalarına rağmen Hamarat'a ulaşamayan yakınları durumu jandarmaya bildirdi.

        Manisa İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinin de katılımı ile yapılan arama sonunda Hamarat, Köprübaşı ilçesine bağlı Tepeköyü mevkisinde evinden 15 kilometre uzaklıkta zeytin tarlasında bitkin halde bulundu.

        Hamarat, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

        Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "87 yaşındaki Hamide Hamarat, cumartesi günü öğleden sonra ikamet ettiği Atatürk Mahallesi'ndeki evinden ayrılmış ve bir daha kendisinden haber alınamamış. Gerek AFAD ekipleri, gerekse jandarma, polis ve halkımızın da katılımı ile geniş çaplı arama yapıldı. Çalışmalar sonucunda Hamide Hamarat, evinden 15 kilometre uzaklıkta bir zeytinlikte bulundu. Şu anda durumu iyi ve tedavi altında." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler