Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Görele Belediyesi tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla "Çevremizi Temiz Tutalım" Projesi kapsamında vatandaşlara kurban poşeti dağıtıldı.

        Belediye Başkanı Tolga Erener, gazetecilere yaptığı açıklamada, çevre kirliliğinin önlenmesi, kesilen kurban etlerinin ve derilerinin daha hijyenik ortamda saklanması amacıyla camilerde bayram namazı çıkışı kurban poşeti dağıtımında bulunduklarını söyledi.

        Erener, belediye olarak bayramla ilgili tüm tedbirlerin alındığını vurgulayarak, şöyle konuştu:

        "Kurban Bayramı'nda oluşması muhtemel çevre kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların kurbanlık et ve sakatatları muhafaza etmesi için bayram namazı sonrası vatandaşlarımıza ücretsiz olarak kurbanlık poşeti dağıttık. Çevre kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların güzel bir bayram geçirmesi için belediye olarak tüm hazırlıkları yaptık. Vatandaşlarımızın şimdiden bayramını tebrik ederim."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler