Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Trabzon'un Of ilçesinde bayramlaşma programları gerçekleştirildi.

        Of Belediyesi'nde, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programına, Of Kaymakamı Eren Arslan, Garnizon Komutan Vekili Mustafa Özbek, Of Müftüsü Recep Onat, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Celal Vahapoğlu, daire amirleri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

        Bayramlaşmanın ardından Kaymakam Arslan, Belediye Başkanı Sarıalioğlu ve İlçe Garnizon Komutan Vekili Özbek, İlçe Polis Merkezi, İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ve Of Devlet Hastanesini ziyaret ederek, güvenlik güçleri, sağlık çalışanları, hasta ve yakınlarının bayramını kutladı.

        Of Devlet Hastanesi'nde yatarak tedavi gören 80 yaşındaki Ayşe Karaca, ziyaret esnasında Arslan ve Sarıalioğlu'nu karşısında görünce duygulandı.

        Arslan ve Sarıalioğlu'na 15 Temmuz gecesine ilişkin duygularını aktaran Karaca, "Allah'ım yaramazlara fırsat vermesin. Onlar Müslüman olamazlar. Allah Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve sizlere yardımcı olsun. Allah doğru yoldan ayırmasın." dedi.

        Kaymakam Arslan ve beraberindekiler, 5 Kasım 2015'te, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde şehit düşen polis Necmi Çakır'ın babası Sıraağaç Mahallesi Muhtarı Fahri Çakır'ı da evinde ziyaret etti.

        Fahri Çakır ve aile üyeleriyle bir süre sohbet eden Arslan ve Sarıalioğlu, daha sonra mahalle merkezinde bulunan Şehit Çakır'ın kabrini ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler