Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda, il protokolü bayramlaştı.

        Şaban Temüge Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleşen bayramlaşma törene Yalova Valisi Tuğba Yılmaz ve eşi Hakim Çelebi Yılmaz, AK Parti Yalova Milletvekilli Fikri Demirel, CHP Yalova Milletvekilli Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı Vekili Adil Ürekli, Karmürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Deniz Albay Enver Ünal, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Yeşilöz siyasi parti temsilcileri, kamu kurumları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

        Daha sonra protokol üyeleri, huzurevi ziyareti gerçekleştirdi.

        Burada yaşlılarla sohbet eden protokol üyeleri, ardından sırasıyla Anadolu Kalkındırma Vakfı Çocuk Yuvası, Kadın Rehabilitasyon Merkezi, Milli Piyango Rehabilitasyon Merkezi, Yalova İl Jandarma Komutanlığı ve Yalova Emniyet Müdürlüğü ziyaret ederek oradakilerle bayramlaştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler