Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİNGÖL (AA) - Bingöl'ün Karlıova ilçesinde uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Cengiz Tiryaki ve Fethi Yalçın, Kurban Bayramı'nda mezarları başında anıldı.

        Karlıova Mezarlığı'nda bir araya gelen HÜDA PAR İlçe Başkanı Yavuz Bingöl'ün de aralarında bulunduğu parti üyeleri Sertmekaya köyüne gitti.

        Burada ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileyen Bingöl ve beraberindekiler, Tiryaki'nin mezarı başında Yasin-i Şerif okudu.

        Bingöl ve beraberindekiler, daha sonra Fethi Yalçın'ın Kale Mahallesi'ndeki mezarı başında dua etti.

        Yalçın'ın evine giden Bingöl'ün, Fethi Yalçın'ın oğlu Efkan Yalçın ile ilgilenmesi duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

        Karlıova'ya bağlı Alpiran köyünde 9 Ekim'de evi bir grup tarafından silahla taranan Cengiz Tiryaki ağır yaralanmış, tedavi gördüğü Malatya Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirmişti. HÜDA PAR üyesi Tiryaki'nin, terör örgütü PKK mensuplarınca köyü terk etmesi için daha önce tehdit edildiği belirtilmişti.

        HÜDA PAR üyesi Fethi Yalçın (35) da 22 Ekim'de Kale Mahallesi'ndeki evinden çıkarken kendisini takip eden otomobilden açılan ateş sonucu ağır yaralanmış, Karlıova Devlet Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler