Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - Hanönü ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

        Hanönü Kaymakamlığına vekalet eden Taşköprü Kaymakamı Evren Çakır, Kaymakamlık binasında düzenlenen programda protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

        Törene Belediye Başkanı Serkan Uçar, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Astsubay Başçavuş Harun Tuncay, Emniyet Amiri Ayhan Özen, kamu kurumlarının yetkilileri ile vatandaşlar katıldı.

        Çakır, yaptığı konuşmada, dün Taşköprü'de bayramlaşma töreni olduğu için bugün Hanönü ilçesinde düzenlenen bayramlaşmaya katıldığını belirterek kalabalığı görünce memnun kaldığını söyledi.

        Kurban Bayramı'nın toplumsal hayatta birlik, beraberlik ve kardeşliği pekiştiren dini bir değer olduğunu, Kurban Bayramı'nda paylaşma ve kardeşlik duygusunun artacağını dile getiren Çakır, bayramın hakkıyla idrak edilmesi gerektiğini kaydetti.

        Bayramlaşma programı, Belediye Çay Bahçesi, Emniyet Amirliği ve Jandarma Bölük Komutanlığının ardından Kore gazisi Mutallif Ayber’i evinde ziyaret ile sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler