Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Suluova'da Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

        Suluova Kaymakamı Hayatı Taşdan, Kaymakamlık binasında düzenlenen programda protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

        Törenin ardından, Kaymakam Taşdan ve beraberindeki protokol üyeleri sırasıyla Belediye Başkanlığı, Jandarma Komutanlığını, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ve Suluova Hacı Muammer Koca Huzurevi'ni ziyaret etti.

        Taşdan, huzurevi ziyaretinde yaptığı açıklamada, sosyal devlet olma gereği neticesinde, Suluova'da yaşlıların hizmetine modern bir huzurevi sunulduğunu belirterek, "Büyük bir deneyim ve fedakarlık örneği olan yaşlılarımızın hayatlarının son demlerini daha huzurlu ve sağlıklı geçirmeleri için herkesin daha hassas ve anlayışlı olması gerekir. Hepinizin bayramını kutluyorum. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bundan sonra da devam ettirsin. Bizleri sağlık ve huzur içinde nice bayramlara erdirsin. Huzurevimizdeki yaşlılarımızı da unutmadık. Onlar başımızın tacıdır." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler