Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Afşin Kaymakamlığı ile Afşin Belediyesi tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

        Afşin Atatürk Parkı'nda Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen resmi bayramlaşma töreninde, Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan ve Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, kamu kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek bayramlaştı.

        Bayramların birlik ve beraberliğin pekiştiği zamanlar olduğunu belirten Budan, şunları kaydetti:

        "Kurban Bayramı'nı ilçemizde, bayram neşesiyle ve mutluluğuyla yaşıyoruz. Fakat ülkemizin çeşitli yerlerinde bizlerin bir ve beraber olmamızı istemeyen, ülkemizin güçlenmesini istemeyen güç odakları hainliklerine devam ediyor. Bayramın birinci günü Van'da gerçekleştirilen bombalı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Hain terör örgütü kirli yüzünü bir kere daha gösterdi. Biz birliğimizi ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe bu ülkede huzur daim olacaktır. Bu Kurban Bayram'ının Afşinli vatandaşlarımıza, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

        Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ise, "Bu günler birlik ve beraberliğimizi pekiştirmemiz için önemli günlerdir. Bütün hemşehrilerimizin Kurban Bayramı'nı kutluyorum, hep birlikte birlik ve beraberlik içinde nice bayramlar görmek nasip olur inşallah." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler