Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Sivas’ın Hafik ilçesinde, et çektirmek isteyen vatandaşlar, kasaplarda yoğunluk oluşturdu.

        İlçede kasaplık yapan Ömer Çekerekli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kasaplarda yılın en yoğun günlerinin yaşandığını söyledi.

        Etin kilosunu 1 liraya çektiklerini dile getiren Çekerekli, "Kurban etlerini çektirmek için gelen vatandaşlar nedeniyle yoğunluk yaşıyoruz. Elimizden geldiğince en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Genellikle etleri gelecek günlerde kullanmak için çektirdikten sonra muhafaza etmeyi düşünüyorlar. Etlerini 3-4 ay gibi süre muhafaza etmek isteyen vatandaşlara etleri en az eksi 16 derecede korumalarını öneriyoruz." diye konuştu.

        Kestikleri kurban etlerinin 3’te 2’sini dağıttığını belirten vatandaşlardan Fatih Kaya ise, "Kalan eti derin dondurucuda saklamak için kıyma yaptırıyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler