Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Birecik İlçe Başkanlığı 150 aileye kurbanlık dağıttı.

        Ülkü Ocakları Birecik İlçe Başkanı Salih Başkapan, yaptığı açıklamada, genel merkezleri tarafından gönderilen 150 kurbanlığı şehit aileleri ve ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını söyledi.

        Vatan uğruna hayatlarını feda eden şehitleri minnetle andıklarını ifade eden Başkapan, "Onlar, hayatlarının baharlarında ikbal peşinde koşmayıp, ülkelerinin bölünmemesi için can verdiler. Onlar, örnek alacağımız can ülküdaşlarımız ahde vefa bize onlardan kalan mirastır. Peygamberimize komşu oldular. Bugün onları rahmet ve minnetle yad ediyor, şükranla anıyoruz." dedi.

        -Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kızıldemir'den hastalara bayram ziyareti

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsa Kızıldemir, Kurban Bayramı dolaysıyla hastanede yatana hastalara bayram ziyaretinde bulundu.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kızıldemir ile beraberindekiler, Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi olan hastaları ziyaret etti, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

        Hasta yakınlarıyla sohbet eden Kızıldemir, Kurban Bayramı'nın hayırlara vesile olmasını diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler