Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Çumra ilçesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı yapıldı.

        AK Parti Çumra İlçe Teşkilatında düzenlenen bayramlaşma programında konuşan AK Parti Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar, birlik, beraberlik ve kardeşliğin daha da pekiştiği, sevginin, şefkatin bir kat daha arttığı bir Kurban Bayramı'na daha erişmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

        Bayramların millet için bulunmaz bir kaynaşma fırsatı olduğunu belirten Yağcılar, şunları kaydetti:

        "Sevdiklerimizle, küçük, büyük herkese iyi dileklerimizle yaklaşmanın, hoşgörünün hakim olduğu bayramlarımızın yaşamımızda apayrı bir yeri vardır. Bu bayramda annelerimizi, babalarımızı, büyüklerimizi, küçüklerimizi, kimsesizlerimizi, gazilerimizi, onların yetimlerini ve özellikle şehit yakınlarımızı asla unutmayalım. Uzak yakın tüm yakın ve sevdiklerimizle bir araya gelip hasbihal edebilmek, onlarla aynı bayram sofrasını paylaşmak, kısaca insan olmanın verdiği hoşgörü ikliminde bir arada daha güzel ve müreffeh yarınlara kavuşacağız. Bütün bunları içerisinde barındıran bayramlarımız, milli birlik ve beraberliğimizin adeta göstergesidir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı'nı tebrik eder, teşkilatım adına hayırlar, sağlık ve mutluluklar dilerim."

        Bayramlaşma programı, Çumra Kaymakamlığı ve Çumra Belediyesi tarafından Altınpark Aile Çay Bahçesi'nde düzenlenen programla devam etti.

        Protokol daha sonra, Adıyaman'da şehit düşen Sevlet Şimşek'in baba evini ziyaret ederek, şehit babası Ramazan Şimşek'e Başbakan Binali Yıldırım tarafından gönderilen mektubu verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler