Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Naci Bostancı, "İnşallah bu mücadeleden başarıyla çıkacağız. Zaten önemli ölçüde devletten tasfiye edildiler, toplumsal temelini kaybettiler. Alçaklıkları en son 15 Temmuz'da açığa çıkınca aklını kiraya vermişler bile ayıktı. Bundan sonra bu karanlık örgütün bu topraklarda herhangi bir şekilde hayat bulması, bir kişiden destek alması inşallah mümkün olmayacak." dedi.

        Bostancı, partisinin Suluova ilçesindeki bayramlaşma programına katıldı. Bostancı, burada yaptığı konuşmada, bayramların yakınlaşmak ve kucaklaşmak için vesile olduğunu, özellikle Kurban Bayramı'nın kurban ibadeti marifetiyle Allah'a yakınlaşmayı sağladığını belirtti.

        AK Parti'nin misyonunun, memleket, millet ve bütün vatandaşları kucaklamak olduğunu ifade eden Bostancı, "FETÖ'nün yıllar içerisinde altı cemaat üstü cerahat görünümüyle bu millete nasıl nüfuz etmeye çalıştığını, yönlendirmeye çalıştığını, bu milletin kalbi üzerinden parasını, pulunu nasıl şer işler için organize ettiğini peyderpey öğreniyoruz." dedi.

        Türk milletinin vicdanlı bir millet olduğunu aktaran Bostancı, şöyle konuştu:

        "Afrika'da fukaralara kuyu açacağım, dendiğinde kendi yanındaki fakire yardım ederken Afrika'da susuz kalan insanlara da benim de katkım olsun diye bu alçaklara para veren insanlar oldu mu? Oldu. Bu alçaklar da meğerse Afrika'da kuyu kazmıyormuş, milletin kuyusunu kazıyorlarmış. Himmet derken, yardım derken, İslam adına dayanışma derken, milleti tokatlarken o paraları Pensilvanya'ya aktarıp yurt dışındaki birtakım siyasi organizasyonları, politikaları, partileri, grupları Türkiye aleyhine yarın kullanmak için fonlar oluşturuyorlarmış."

        FETÖ ile mücadelenin sürdüğünü dile getiren Bostancı, şunladı kaydetti:

        "Mücadele motivasyonla devam edecek, hakkaniyet temelinde davranacağız ama karanlık tiplerin de kendi hesaplarını görmek için FETÖ’yü kullanmalarına izin vermeyeceğiz. Bu 3 temel ilke, bizim için önemli. İnşallah bu mücadeleden başarıyla çıkacağız. Zaten önemli ölçüde devletten tasfiye edildiler. Toplumsal temelini kaybettiler zaten. Alçaklıkları en son 15 Temmuz'da açığa çıkınca aklını kiraya vermişler bile ayıktı. Bundan sonra bu karanlık örgütün bu topraklarda herhangi bir şekilde hayat bulması, bir kişiden destek alması inşallah mümkün olmayacak. Bunu sadece devlet yapmayacak aynı zamanda halk yapacak. Hepimiz çok dikkatli olacağız."

        Bostancı, daha sonra şehit Mustafa Bilgili'nin babası Recep Bilgili ve ailesini ziyaret ederek Başbakan Binali Yıldırım'ın taziye ve bayram mesajının yer aldığı mektubu verdi ve bayramlarını kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler