Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - İpsala Belediyesi araç parkını yeni satın alınan 2 çöp toplama aracıyla büyüttü.

        Belediye Başkanı Mehmet Kerman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İpsala'ya en iyi hizmete sunmak için 24 saat esasıyla çalıştıklarını belirtti.

        Yaptıkları çalışmalarla ilçenin altyapısı, çevre düzenlemesi, ulaşımı, şehir içi imkanları ve sosyal alanlarını her geçen gün geliştirdiklerini ifade eden Kerman, şunları kaydetti:

        "Bu kapsamda İpsalamızın hizmetinde kullanılacak yine araçlar da kazandırıyoruz. İlçemize bayram hediyesi. Temiz bir İpsala için yeni satın aldığımız iki modern çöp toplama aracımız hizmet vermeye hazır. Vatandaşlarımızın bayramda ve bundan sonraki günlerde de en iyi hizmeti alması için göreve geldiğimiz ilk günden bu yana çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettiriyoruz. Göreve gelmeden önce ne söz verdiysek, ne yaparız dediysek elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler