Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana, Hatay ve Osmaniye'nin bazı bölgelerinde 17 Eylül Cumartesi günü elektrik kesintisine gidileceği bildirildi.

        Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana'nın Pozantı ilçesi Yukarıbelemedik Mahallesi’nde 09.00-15.00, Yüreğir ilçesi Özgür Mahallesi'nde 09.00-17.00, Kozan ilçesi Çobanpınarı, Ilıca ve Ferhatlı mahallelerinde, İmamoğlu ilçesi Otluk, Çörten ve Sayca mahallelerinde, Feke ilçesi Kayadibi, Tortulu, Konakkuran ve Koçyazı mahallelerinde 09.00-14.00, Karataş ilçesi Terliksiz, Topraklı, Kırhasan, İsahacılı ve Kiremitli mahallelerinde 09.00-15.00 saatlerinde elektrik kesintisine gidilecek.

        - Hatay

        Arsuz ilçesi Karaağaç Mahallesi'ne 09.00-17.00, Defne ilçesi Çekmece Mahallesi’ne 09.00-14.00, Reyhanlı ilçesi Karasüleymanlı Mahallesi'ne 09.00-16.00, Yayladağı ilçesi Bozlu, Dağdüzü, Yukarı Okçular, Çayır, Çatbaşı, Turfanda, Yoncakaya, Şenköy, Kışlak, Ayışığı, Hisarcık, Aslanyazı, Uluyol, Görentaş, Güveçci, Yalaz, Çabala, Kızılçat, Kulaç, Yayıkdamlar, Gürışık, Yukarıpulluyazı ve Aşağıpulluyazı mahallelerine, Defne ilçesi Harbiye, Tavla, Hancağız, Yeniçağ mahallelerine, Altınözü ilçesi Hanyolu, Sofular, Enek, Kamberli, Kozkalesi, Altınkaya, Kazancık, Kansu, Tepehan, Fatikli ve Yenişehir mahallelerine, Samandağ ilçesi Karaçay, Ataköy ve Tomruksuyu mahallelerine 09.00-11.00 saatlerinde elektrik verilemeyecek.

        - Osmaniye

        Düziçi ilçesi Yeşilköy köyü Köşkerler Mahallesi’nde 09.00-15.00, Kadirli ilçesi Karakütük köyü Karabıyıklar, Börkler, Palalar ve Poluçlar mahalleleri ile Şabaplı köyünde 09.00-17.00 saatlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler