Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Çameli ilçesinde vatandaşlarla bayramlaştı.

        AK Parti Çameli İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen buluşmada, Milletvekili Özkan, vatandaşların Kurban Bayramını kutladı.

        "Varlığımızı ve hayatımızı anlamlı kılan dinimizin ve onu bize bahşeden Rabbimizin ikramı olan bir Kurban Bayramına daha kavuştuk." diyen Özkan, "Bayram vesilesiyle aramızdaki tüm ayrılıklar, kavgalar son bulsun. Barış, sevgi ve kardeşlik öncelikle ülkemize ve İslam coğrafyasına hakim olsun. Sağlıklı, huzur ve güzellikler içinde, kardeşçe, kol kola bu şehre hizmet etmeyi Allah hepimize nasip etsin. Hepinize iyi bayramlar." şeklinde konuştu.

        Bayramlaşmaya, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz, AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ile ilçe sakinleri katıldı.

        - Tavas'ta bayramlaşma

        Tavas'ta kamu kurumu çalışanları ve vatandaşların katılımıyla bayramlaşma töreni yapıldı.

        Tavas Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapılan bayramlaşma töreninde konuşan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, önceki bayramlarda her kurumun kendi bünyesinde bayramlaşma yaptığını, fakat geçen yıl olduğu gibi bu yıl da toplu bayramlaşma programı düzenlediklerini belirtti.

        Hep beraber bir araya gelip hemhal olduklarına ve kucaklaştıklarına dikkat çeken Akyol, "Kucaklaşmanın, bayramlaşmanın, kardeşliğin, dayanışmanın olduğu yerde husumet, düşmanlık, ayrılık ve ihtilaf olmaz. Bu bayramlaşma zemininin hazırlanmasında katkı sağlayan Sayın Kaymakamımız Osman Varol'a, belediyemiz çalışanlarına, tüm kamu kurum ve kuruluş çalışanlarına ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, yardımlaşmamızı ve dayanışmamızı bozmasın." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler