Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Başbakan Binali Yıldırım'ın Kurban Bayramı dolayısıyla şehit ailelerine yazdığı mektuplar, Sakarya'da sahiplerine ulaştırıldı.

        AK Parti İl Başkanı Feyzi Kılıç, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret etti.

        İlk olarak Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Hasan Keleş'in (24) Karasu ilçesi Tepetarla Mahallesi'ndeki yakınlarıyla görüşen heyet, ailenin bayramını kutladı.

        Kılıç, daha sonra, Başbakan Yıldırım'ın el yazısıyla kaleme aldığı mektubu, şehit babası Yaşar Keleş'e teslim etti.

        Keleş, mektubun "Aziz şehidimizin kıymetli emaneti değerli kardeşim. Bölücü terör örgütüne karşı vatanı ve milleti için gözünü kırpmadan şehadet şerbetini içen ve Rabb'imizin 'Onlar ölü değildirler fakat siz bilemezsiniz' müjdesine mazhar olan şehidimize milletçe minnettarız ve kahramanımızı asla unutmayacağız. Sizler bize şehidimizin emanetisiniz, size daima sahip çıkacağımızdan asla endişeniz olmasın." kısmını okurken duygulandı.

        Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Serkan Gedikli'nin Büyükyanık Mahallesi'nde, Mardin'in Dargeçit ilçesinde PKK'lılar tarafından düzenlenen saldırıda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Mansur Cansız'ın Cebek Mahallesi'nde oturan ailelerine de mektupları teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler