Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, Hafik ilçesinde bayramlaşma programına katıldı.

        Partisince düzenlenen bayramlaşma programına katılmak üzere ilçeye gelen Akyıldız, CHP Hafik İlçe Başkanı Kemal Güngör ve partililer tarafından karşılandı.

        Bir kahvehanede düzenlenen programda partililerle bir araya gelen Akyıldız, sağlıklı, huzurlu ve barış içerisinde nice bayramlar geçirme dileğinde bulundu.

        Akyıldız, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, FETÖ ile mücadelenin sonuna kadar yapılması gerektiğini belirterek, "Her türlü terör örgütüne karşıyız, her türlü teröre karşıyız. Her türlü terörle mücadelede sonuna kadar devletimizin yanındayız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu duruşumuz çok açık, çok net, çok samimidir." dedi.

        Bunun yanında FETÖ operasyonlarında kurunun yanında yaşın yanmaması gerektiğini ifade eden Akyıldız, bu konuya azami özen gösterilmesi gerektiğini kaydetti.

        Akyıldız, bayramlaşmanın ardından partililerin talep ve sıkıntılarını dinledi.

        Ali Akyıldız ve partinin ilçe yöneticileri, esnafı da ziyaret ederek bayramlaştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler